INDUSTRIEEL BEPERKT CO. VAN YUYANG,

HET INSTRUMENTENco. VAN DONGGUAN YUYANG, LTD

De Goede Kwaliteitsfabrikant van China van het Testen Materiaal

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenBrand het Testen Materiaal

Grote Schaal Verticaal Brand het Testen Materiaal ASTM E119 ISO 834 voor Bouwproducten

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China YUYANG INDUSTRIAL CO., LIMITED certificaten
China YUYANG INDUSTRIAL CO., LIMITED certificaten
Wij hebben alle instrumenten, ontvangen en hen getest, momenteel hebben wij zeer goed gevoel. Dank u.

—— Mr.Brett Cirulis

Ik zou werkelijk met YUYANG willen werken, helpen hun professionele dienst op de laboratoriumoplossing en betrouwbare producten me veel markt winnen!

—— M. Allan Ken

De samenwerking van Nice! Wij waardeerden voor de vriendelijke steun van uw bedrijf op onze projecten. De zeer goede dienst.

—— M. Jaleshwar Prasad

Ik was opstelling uw machine één week geleden. Het het goede werken. Dank u voor allen.

—— Ms.Erdem Traina

De kwaliteit is uw fabriekscultuur, snel is de reactie uw kern! Houd het en laat YUYANG-merk het testen machine rond de wereld.

—— M. Komarov Mihail

Er zijn zelden leveranciers bereid om kleine vervangstukken voor ons te doen, terwijl YUYANG tijd met ons, slechts voor drie branders doorbrengt, wij waardeert hen.

—— Mr.Yavuz Yazgan

Grote Schaal Verticaal Brand het Testen Materiaal ASTM E119 ISO 834 voor Bouwproducten

Large Scale Vertical Fire Testing Equipment ASTM E119 ISO 834 For Construction Products
Large Scale Vertical Fire Testing Equipment ASTM E119 ISO 834 For Construction Products Large Scale Vertical Fire Testing Equipment ASTM E119 ISO 834 For Construction Products Large Scale Vertical Fire Testing Equipment ASTM E119 ISO 834 For Construction Products

Grote Afbeelding :  Grote Schaal Verticaal Brand het Testen Materiaal ASTM E119 ISO 834 voor Bouwproducten Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: YUYANG
Certificering: BS 476 (20-23) – BS EN 1363 (1-2) – BS EN 1364 (1) – BS EN 1365 (1) BS EN 1366 (1-3) - BS EN 1634-1 – ASTM E 119 – ASTM E 814 - UL10 (B-C) - UL 263 – UL 1709 - UL10 (B-C) – UL 1479 – UL 2079 -- ISO 834 (1, 4, 8) - ISO 3008 – ISO 3009
Modelnummer: YY407

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Triplex vak
Levertijd: 35~40 het werkdagen
Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
Levering vermogen: 2 reeksen per kwart
Gedetailleerde productomschrijving
macht: Elektronische Naam van het product: Brand het Testen Materiaal
Modelnummer: Verticale de Testoven van de Brandweerstand Gebruik: De test van de brandweerstand voor bouwproducten
ASTM-Normen: ASTM EURO 119 – ASTM EURO 814 De ENGELSE Normen van BS: BS 476 (20-23) – EN 1363 VAN BS (1-2) – EN 1364 (1) – EN 1365 (1) EN 1366 VAN BS VAN BS (1-3) - EN 1
UL normen: UL10 (BC) - UL 263 – UL 1709 - UL10 (BC) – UL 1479 – UL 2079 ISO-Normen: ISO 834 (1, 4, 8) - ISO 3008 – ISO 3009
Hoog licht:

smoke density test apparatus

,

fire test chamber

 

 

Verticaal Brandbaarheidsmeetapparaat/Oven van de de Weerstandstest van de Grote Schaal de Verticale Brand

 

 

Toepassing:

 

Evalueer de brandweerstand van verticale bouwproducten

 

 

Normen:

 

BS 476 (20-23) – EN 1363 VAN BS (1-2) – EN 1364 (1) – EN 1365 (1) EN 1366 VAN BS VAN BS (1-3) - EN 1634-1 VAN BS VAN BS – ASTM EURO 119 – ASTM EURO 814 - UL10 (BC) - UL 263 – UL 1709 - UL10 (BC) – UL 1479 – UL 2079 -- ISO 834 (1, 4, 8) - ISO 3008 – ISO 3009

 

 

Beschrijvingen:

 

De eigenschappen van de brandweerstand van een materiaal verstrekken onschatbare informatie om het gedrag van een specimen en zijn assemblage te beoordelen.

De verticale de Testoven van de Brandweerstand verstrekt een methode om de capaciteit van producten en materialen, in een verticale richtlijn te kwantificeren, om blootstelling aan hoge temperaturen te weerstaan. De oven kan voor de evaluatie van de brandweerstand van producten zoals muren, deuren, dempers, verbindingen, en penetratieverbindingen worden gebruikt. Dit wordt gedaan door een aantal functies met inbegrip van te evalueren; de load-bearing capaciteit, de brandinsluiting en de thermische overbrenging van de assemblage die worden getest.

 

 

Specificaties:

 

De systeemeigenschappen:

1. Een de Testoven van de Brandweerstand met een interne kamer measuring3000mm (W) x 3000mm (H) x 1300mm (D)

2. Het vermogen om test aangaande Verticale Testspecimens uit te voeren die op naar maat gemaakte terughoudendheidskaders worden opgezet.

3. De vuurvaste voering wordt samengesteld van het isoleren van brandbakstenen, vuurvaste castables en minerale raad.

4. Een dak voerde met geprofileerde bakstenen en verankerde met in situ gegoten vuurvaste materialen.

5. Een omhulsel van vloeistaalplaten wordt gemaakt met staal c-Kanalen, I-Stralen en staalsecties worden versterkt om zich tegen structurele vervorming te verzetten toe te schrijven aan hitte die.

6. Een kader van de specimenterughoudendheid zette op het vooreind van de oven op en beveiligd door een minimum van 4 reeksen deurklemmen.

7. Een staalomhulsel voerde met minerale houtvezelplaat op het koude gezicht en de vuurvaste isolerende die bakstenen terug naar de muur met gegoten blokken in situ op hoge temperatuur, op het hete gezicht wordt verankerd.

8. 4 reeksen van bekijken van havens worden gemaakt van hittebestendig kwartsglas verstrekt bij strategische plaatsen op de lange zijgevel. Dit zal de exploitant toelaten om het volledige testspecimen tijdens een brandtest te bekijken.

9. Een schuifdeur van lichtgewichtalumina wordt gemaakt is ingesloten binnen een geïsoleerd, luchtgekoeld kader dat. Dit zal van de ovenhitte beschermen wanneer de het bekijken havens niet in gebruik zijn.

10. 12 reeksen Speciale Lichtgevende Vlambranders. Elke brander heeft een eenheid van de vlamsupervisie om ervoor te zorgen dat alle verbrandingseenheden op elk moment op een faalveilige wijze werken.

11. Het Configuratiescherm van de ovenverbranding wordt in het leven geroepen om op beide volledig automatische en handcontrolewijzen te werken. De automatische ontsteking van de branders is door het gebruik van één die drukknopschakelaar, dit, branden omhoog de branders op een vooraf ingestelde het verwarmen kromme worden gebaseerd, zoals die in BS wordt beschreven 476 Delen 20-24, EN 1363 en de IMO Koolwaterstofkromme. De handbrandercontrole laat dat individuele branders toe naar believen worden aangestoken.

 

 

Industriële Vuurvaste Lichtgevende Zachte de Vlambranders van het L.P.gas


In de rechte ovenpositie, zijn 6 branders geïnstalleerd op elk van de linkerkant en de rechterkant van de ovenmuur. Elke brander wordt ontworpen om vloeibaar petroleumgas en alle noodzakelijke systemen van de vlamveiligheid, intermitterende proefsystemen te gebruiken, en de temperatuursensoren worden opgenomen.

 

Opheffende Kader en Terughoudendheidskaders voor Testspecimens


Twee eenheden Kaders worden geleverd voor het opzetten van verticale specimens. De vuurvaste voering wordt gemaakt van pre-cast vuurvaste die blokken, aan het staalkader worden verankerd. Deze kaders zijn niet ladings dragende kaders. Een afzonderlijk aangepast opheffend kader met bilaterale haken wordt verstrekt om het kader van de specimenterughoudendheid aan de oven op te heffen. Dit staat gemakkelijke plaatsing van de verticale en horizontale terughoudendheidskaders in de oven toe.

 

Vuurvaste Gevoerde Verbindende Buis en Uitlaatstapel


De schoorsteen/de Stapel worden geconstrueerd van 9mm dik die vloeistaal en zijn vuurvast voor de eerste 6 meter wordt gevoerd. De stapel breidt zich tot een minimum van 3 meter boven het niveau van het fabrieksdak of in overeenstemming met de lokale Codevereisten uit.

 

De Ventilator van de verbrandingslucht aan Ovenbranders


Het systeem van de verbrandingslucht is pre-door buizen geleid en getest vóór bericht.

 

Temperatuursensoren en Manometer


Het systeem wordt voorzien van 9 Typek thermokoppels en plaatthermometers, een drukmanometer en een omringende thermokoppelassemblage.

 

PLC Systeem


Het PLC Systeem wordt samengesteld van PLC cpu en Siemens compatibele verre I/o. van Siemens. De het gegevensbeheersoftware van de brandweerstand is douane wordt geschreven om gegevens goed te keuren en op te slaan die tijdens de tests worden verzameld en gevormd om aan de het verwarmen behoeften van BS 476 Delen 20 - 22, EN 1363 en IMO de kromme die van de Koolwaterstoftest te voldoen. Andere standaard Time-Temperature krommen kunnen ook in het systeem worden voorgeprogrammeerd. Het PLC controlemechanisme neemt een ingebouwde exploitantinterface op, bevat de vereiste het registreren en programmeringsmogelijkheden en omvat alle noodzakelijke motoraanzetten voor alle motoren in het systeem. Het systeem is geprogrammeerd om het verwarmen krommen te verstrekken in real time en al informatie te tonen van de ovencontrole over het computerscherm.

 

Grote Schaal Verticaal Brand het Testen Materiaal ASTM E119 ISO 834 voor Bouwproducten 0

 

 

Contactgegevens
YUYANG INDUSTRIAL CO., LIMITED

Contactpersoon: Jackson Sun

Tel.: +86-13825722581

Direct Stuur uw aanvraag naar ons