INDUSTRIEEL BEPERKT CO. VAN YUYANG,

HET INSTRUMENTENco. VAN DONGGUAN YUYANG, LTD

De Goede Kwaliteitsfabrikant van China van het Testen Materiaal

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenBrand het Testen Materiaal

De Brand van ASTM E1354 het Testen van het de Versietarief van de Materiaaliso 5660 Hitte de Kegelcalorimeter

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China YUYANG INDUSTRIAL CO., LIMITED certificaten
China YUYANG INDUSTRIAL CO., LIMITED certificaten
Wij hebben alle instrumenten, ontvangen en hen getest, momenteel hebben wij zeer goed gevoel. Dank u.

—— Mr.Brett Cirulis

Ik zou werkelijk met YUYANG willen werken, helpen hun professionele dienst op de laboratoriumoplossing en betrouwbare producten me veel markt winnen!

—— M. Allan Ken

De samenwerking van Nice! Wij waardeerden voor de vriendelijke steun van uw bedrijf op onze projecten. De zeer goede dienst.

—— M. Jaleshwar Prasad

Ik was opstelling uw machine één week geleden. Het het goede werken. Dank u voor allen.

—— Ms.Erdem Traina

De kwaliteit is uw fabriekscultuur, snel is de reactie uw kern! Houd het en laat YUYANG-merk het testen machine rond de wereld.

—— M. Komarov Mihail

Er zijn zelden leveranciers bereid om kleine vervangstukken voor ons te doen, terwijl YUYANG tijd met ons, slechts voor drie branders doorbrengt, wij waardeert hen.

—— Mr.Yavuz Yazgan

De Brand van ASTM E1354 het Testen van het de Versietarief van de Materiaaliso 5660 Hitte de Kegelcalorimeter

ASTM E1354 Fire Testing Equipment ISO 5660 Heat Release Rate Cone Calorimeter
ASTM E1354 Fire Testing Equipment ISO 5660 Heat Release Rate Cone Calorimeter ASTM E1354 Fire Testing Equipment ISO 5660 Heat Release Rate Cone Calorimeter ASTM E1354 Fire Testing Equipment ISO 5660 Heat Release Rate Cone Calorimeter ASTM E1354 Fire Testing Equipment ISO 5660 Heat Release Rate Cone Calorimeter

Grote Afbeelding :  De Brand van ASTM E1354 het Testen van het de Versietarief van de Materiaaliso 5660 Hitte de Kegelcalorimeter Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: YUYANG
Certificering: GB/T 16172, ISO 5660-1 and -2, ASTM E1354
Modelnummer: YY437

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Triplex vak
Levertijd: 25 het werkdagen
Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
Levering vermogen: 4 reeksen per kwart
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Brand het Testen Materiaal Gebruik: Kegelcalorimeter
Stralingsintensiteit: 0~100kw/m2 Wegend apparaat: 0~2000g
De dimensie van de controlekamer: L700 * W600 * H1920mm De Dimensie van de testkamer: L1680 * W700 * H2410mm
macht: 380V, 50HZ Totale macht: 6 kW
Hoog licht:

smoke density test apparatus

,

fire test chamber

 

 

De Brand van ASTM E1354 het Testen van het de Versietarief van de Materiaaliso 5660 Hitte de Kegelcalorimeter

 

Beschrijving:

 

De kegelcalorimeter is het meest significante instrument van de bankschaal op het gebied van brand het testen.

De hitteversie is de belangrijkste die meting wordt vereist om de brandontwikkeling van materialen en producten te beoordelen. Traditioneel is het zeer moeilijk geweest te meten en recentelijk volledig - schaal testen van punten (b.v. meubilair) is mogelijk door deze artikelen te branden en de geëvolueerde hitte geweest te meten die een techniek genoemd gebruikt de calorimetrie van de zuurstofuitputting.

Begin de jaren tachtig beslisten de arbeiders bij NIST (vroeger NBS), in de V.S., een betere test van de de hitteversie van de bankschaal te veroorzaken die de deficiënties van de bestaande kleinschalige tests zou overwinnen van de hitteversie die zich op de meting van de afvloeiingsenthalpie van ingesloten systemen baseerden. De calorimetrie van de zuurstofuitputting werd geïdentificeerd als beste meetmethode. Dit is gebaseerd op de empirische die observatie dat de hitte door materialen wordt vrijgegeven te branden aan de hoeveelheid zuurstof in het verbrandingsproces direct evenredig is wordt gebruikt. Het instrument werd genoemd een Kegelcalorimeter. Deze naam werd afgeleid uit de vorm van de beknotte kegelverwarmer die wordt gebruikt om het testspecimen met stromen tot 100 kW/m2 in de test te bestralen.

 

 

Toepassing:

 

De kegelcalorimeter is geproduceerd om aan alle bestaande Normen (met inbegrip van ISO KUNNEN 5660, ASTM E1354, ASTM E1474, ASTM E1740, ASTM F1550, ASTM D6113, ULC 135 en BS 476 Deel 15) te voldoen en gekund ook in modulaire vorm worden gekocht zodat die laboratoria met bijzondere belangen zoals hitteversie, massaverlies, rookproductie, enz. de secties kunnen aanvankelijk kopen zij en later verdere instrumentatie in dezelfde kabinetten vereisen toevoegen om een volledig specificatieinstrument te voltooien. Dit is enkel één van de voordelen van de Kegelcalorimeter.

 

 

Normen:

 

ISO 5660: Reactie-aan-brand tests -- Hitteversie, rookproductie en het tarief van het massaverlies.

ASTM E1354: StandaardTestmethode voor Hitte en de Zichtbare Tarieven van de Rookversie voor Materialen en Producten die een Calorimeter van de Zuurstofconsumptie gebruiken.

BS 476: DEEL 15: Brandtests aangaande bouwmaterialen en structuren. Deel 15: Methode om het tarief van hitteversie van producten te meten.

GB/T 16172-2007: Testmethode voor het tarief van de hitteversie bouwmaterialen

 

 

Een volledig systeem bestaat uit:

 

1. Kegelverwarmer - wordt gewonden in de vorm van een beknotte kegel, schatte 5000 W bij 230 V met een hitteoutput van 100 kW/m2.
2. Faciliteit voor het testen van horizontaal of verticaal georiënteerde specimens
3. Temperatuurcontrole door het gebruik van 3 typek thermokoppels en een 3 term (PID) temperatuurcontrolemechanisme.
4. Een gespleten Blindmechanisme - beschermt het steekproefgebied vóór de test. Dit verzekert de aanvankelijke massameting stabiel is en de exploitant extra tijd voor systeemcontroles alvorens de test heeft te beginnen. Dit toegevoegde keer is zeer belangrijk voor gemakkelijk-brandbare steekproeven, die vaak te vroeg aansteken als een blindmechanisme niet wordt gebruikt.
5. Specimenhouders - voor specimens 100mm x 100mm tot 50mm dik, in de horizontale en verticale richtlijn.
6. Ladingscel - de massametingen worden geleid via een de ladingscel van de spanningsmaat met een nauwkeurigheid van 0.01g. Gepast met een snelle elektronische tarrafaciliteit en mechanische einden om bewegingsschade te vermijden, stal vloeit geven en met lange levensuur voort.
7. Ontsteking - door 10 kV paste de vonkengenerator met een veiligheid verwijderd apparaat. Het ontstekingsmechanisme wordt automatisch door een hefboom geplaatst met het blindmechanisme dat wordt verbonden.
8. Uitlaatsysteem - van roestvrij staal dat voor met lange levensuur wordt vervaardigd. Dit bestaat uit, kap, de ringssonde van de gasbemonstering, uitlaatventilator (met regelbare datatransportbesturingen van 0-50g/s, bij een resolutie van minstens 0.1g/s) en een de stroommeting van de openingsplaat (thermokoppel en differentiële drukomvormer). De normale bedrijfsvoering bedraagt een nominale 24 l/s.
9. Gasbemonstering die - uit corpusculaire filters, gekoelde koude val, pomp, drogende kolommen en datatransportbesturing bestaan.
10. Zuurstofanalyse - paramagnetische zuurstofanalisator, die een waaier van 0-25% en prestaties volgzaam met de normen heeft.
11. Rookverduistering - met een lasersysteem wordt gemeten, die fotodiodes, en een 0,5 mw-laser van het Heliumneon, met leiding en verwijzings (het compenseren) met behulp van fotodetectors die. Geleverd met groeperingswieg en 0,3, 0,8 neutrale dichtheidsfilters voor kaliberbepaling.
12. Hitteluf Meter - voor het bepalen van het irradiance niveau aan de oppervlakte van de specimens.
13. Kaliberbepalingsbrander - die het tarief van hitteversie te kalibreren door de apparaten wordt gemeten die methaan van zuiverheid 99,5% gebruiken.
14. Gegevensverzameling – Agilent-Gegevensverzameling/Schakelaareenheid die een 3 groefcardcage met cijfer 6 kenmerken die ½ (22 beetje) interne DMM tot 120 single-ended of 48 met twee uiteinden metingen toelaten. De aftastentarieven tot 250 channels/s zijn beschikbaar met een interface van 115kbaud RS232 en van PCI GPIB als norm. Alle lezingen zijn automatisch gestempelde tijd en kunnen in niet-vluchtige 50.000 worden opgeslagen lezend geheugen.
15. ConeCalcsoftware – het is beschikbaar in multi-talen met inbegrip van het Engels, het Frans, het Duits, het Spaans en Japanner. Het gebruikersinterface is een Microsoft Windows gebaseerd systeem met „gebruikersvriendelijke“ drukknopacties en de standaardgebieden van de Venstersgegevensinvoer, daling onderaan selecteurs, selectievakjes en schakelaars geschikt voor: -
Het tonen van de status van het instrument
Het kalibreren van het instrument en de opslag van kaliberbepalingsresultaten
Verzamelend gegevens tijdens een test worden geproduceerd die
Het berekenen van de vereiste parameters
Voorstellend de resultaten op een manier door de Normen wordt goedgekeurd die
Het het gemiddelde nemen van van veelvoudige tests
Uitvoerende die gegevens in FDMS (het Beheersysteem van Brandgegevens) - een formaat door de belangrijke Europese en laboratoria van de V.S. voor het delen van gegevens tussen laboratoria met verschillende calorimeters wordt gebruikt.
Uitvoerend dossier voor CSV (de komma scheidde variabele) dossiers voor snelle overdracht aan spreadsheten.

 


Opties:

 

Kooldioxide en Koolmonoxide - NDIR-naar keuze beschikbare gasanalisatoren.
Waterstofchloride - verwarmde toevoerlijnen en gasanalisator.
Gecontroleerde Atmosfeergehechtheid - voor de lage analyse van de zuurstofsteekproef.
De Calorimeter van het massaverlies
FTIR-Giftigheidsproefsysteem
Beschermingsdeuren - die de exploitant van rook te onderzoeken door gevaarlijke steekproeven wordt geproduceerd. De deuren staan normale luchttoevloed van de bodem voor de de natuurlijke ventilatie van het testgebied en input van de testlucht toe. De beschermingsdeuren sluiten drie kanten van het testgebied in, de dekking van een staalpaneel het achtergedeelte, de uitlaatdekking de bovenkant, en de vloer van het testgebied behandelt de basis.

 

De Brand van ASTM E1354 het Testen van het de Versietarief van de Materiaaliso 5660 Hitte de Kegelcalorimeter 0

 

De Brand van ASTM E1354 het Testen van het de Versietarief van de Materiaaliso 5660 Hitte de Kegelcalorimeter 1

 

De Brand van ASTM E1354 het Testen van het de Versietarief van de Materiaaliso 5660 Hitte de Kegelcalorimeter 2

 

De Brand van ASTM E1354 het Testen van het de Versietarief van de Materiaaliso 5660 Hitte de Kegelcalorimeter 3

 

De Brand van ASTM E1354 het Testen van het de Versietarief van de Materiaaliso 5660 Hitte de Kegelcalorimeter 4

 

 

Contactgegevens
YUYANG INDUSTRIAL CO., LIMITED

Contactpersoon: Jackson Sun

Tel.: +86-13825722581

Direct Stuur uw aanvraag naar ons